Min bilder
Namn:
Plats: Målsryd, Sweden

Min lilla blogg & jag! My little blog & me!

tisdag 20 oktober 2009

Vad är kvar?

Idag måste bli min dag. Idag måste jag göra något kreativt. Det är INTE kreativt att plocka in den rena disken från diskmaskinen, plocka upp sonens sockar från golvet eller gå och hämta posten framåt eftermiddagen. Det är göromål. Jag klarar inte en dag till med göromål.Något annat måste ju finnas i mej väl? Eller är jag tom? Kanske har allt det kreativa i mej försvunnit det också...det som så mycket annat.
Vad är kvar av Victoria? Efter besöket igår hos läkare på specialistklinik så undrar jag vad och vem jag är. Känner mej som en besvärlig patient med en besvärlig, svår sjukdom. Varför blev bemötandet så ödesdigert för mej och varför grät jag på vägen hem? Jag tappade fotfästet lite och skall försöka finna det igen. Jag vet ju vad jag har kunnat...kanske finns det där? Jag måste leta efter Fröken V idag. Leta fram den kreativa, fantasifulla Fröken V.
Jag ska leta. Jag ska börja leta om en stund när medicinerna satt in och hjälper mej fungera.....


4 kommentarer:

Blogger Tizzel sa...

Kanske kan du sätta dig ner och göra ett vackert kort? Det är du så duktig på! Så många gånger det har dumpit ner fin-fina grejer i postlådor hos dina vänner! Sånna kort som man blir så glad över. Sånna kort som du har klippt, klistrat och textat så vackert som bara du kan? DET är kreativt!!
Kanske kan du bestämma dig för att läsa en bok - en bok där du kan lära dig något nytt! Att lära sig nya saker är kreativt!
Du är inte tom!!!! Du har massor i dig! Det är bara lite så att det har lite svårt att komma ut på samma sätt som förr nuförtiden!
Stor kram till en fin människa och vän!!!!!!

20 oktober 2009 kl. 09:54  
Anonymous Anonym sa...

Jag lider med dig Fröken V. Vi med ME blir ju ofta inte rätt bemötta av vården, hemskt är det egentligen. En patientgrupp som "inte finns"...
Det kreativa i ditt liv, en ME-sjuks liv, får nog bli att vi orkar finnas och orkar med vår vardag som kan bestå av "göromål" men som är milstoplar för dig elelr mig.
DU är bra och stark som klarar att leva och finnas till trots det jobbiga. Tänk på det, de små glädjestunderna som både behövande och behövda får.
Korten Tizzel skriver om; de är säkert till STOR glödje för dig själv och sen också för de som FÅR den GLÄDJEN! :)

Ta en dag i taget... Ett motto iaf jag lever efter på vissa sätt, man vet inte hur man mår imorgon...

Kran Fröken V från Anna-Kajsa

20 oktober 2009 kl. 13:07  
Anonymous Anonym sa...

KRAM så klart ;) inget annat!

20 oktober 2009 kl. 13:08  
Blogger Victoria sa...

Reb: Tack för dina ord. Jag hade tänkt ta fram alla mina pysselsaker och de kom till köksbordet. Sen blev det inget mer. Fuldagen tog det bästa av mej. Men de är kvar på köksbordet så kanske, kanske blir det något idag... Vill du ha något? Jag känner att jag skulle vilja ha ett mål. Någon att tänka på medan jag skapar. Får jag skicka till dej?

Anna-Kajsa: ÅH HEEEJ VÄNNEN! Så glad jag blev att du är med i svängen och hittade hit. Hur har du det? Det var så länge sedan vi hördes men dina ord gav mej ett leende och jag tänkte "men, det är ju hon"...! Tack snälla för omtanken.

Anonym: Vem är du? *nyfiken*

21 oktober 2009 kl. 07:27  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida